09-06-07

De nieuwe Golf variant B2B-line...

gv2

Praktisch en mooi: de Golf Variant B2B-line voegt beide eigenschappen samen tot één auto die inspireert. Het design alleen al van de Golf Variant B2B-line bewijst dat functionaliteit uitstekend kan worden gecombineerd met een stijlvolle vormgeving.
Met de bekende ‘Golf look’ afgewerkt met sierlijke chroomtoetsen in en rond het radiatorrooster, in de lichtblokken en op de bumper beschermlijsten, zorgt hij voor een zeer dynamische verschijning. Verkrijgbaar in alle koetswerkkleuren en met een brede keuze uit metaalkleuren.
 
Buitenspiegels, deurhandgrepen, bumper en –beschermlijsten volledig in koetswerkkleur, uit welke hoek u de auto ook bewondert, u zult altijd geboeid zijn!
 
Binnenin de Golf Variant wordt u verwelkomd door het elegante en het bijzonder harmonieuze interieur afgewerkt met decoratieve antraciet kleurige inlegplaatjes. De mooi gevormde zetels met stoffen “Glow” –bekleding bieden een geriefelijk zitcomfort dat voor de bestuurder nog verhoogd wordt door de in hoogte verstelbare zetel.
 
gv1
 
 

 De nieuwe Golf Variant staat voor ruimte en flexibiliteit. Want met zijn opmerkelijke koffervolume tot 1.550 liter en zijn talrijke praktische details zoals de gedeeltelijke of volledige neerklapbare achterbank, de vlakke koffervloer met daaronder een praktisch opbergvak, de vele opbergruimtes en zijn 3 bekerhouders (2 voor- en 1 achteraan), is hij op alles voorbereid.

 
gv3
 

 
 
Uitgerust met nog een resem aan handige elementen zal hij u nooit teleurstellen. Zijn automatische airconditioning ‘Climatic’ zorgt voor een aangename binnentemperatuur terwijl de boordcomputer u op de hoogte houdt van alle belangrijke informatie, zoals bijvoorbeeld de kilometerstand en de buitentemperatuur. Ook de elektrisch bediende ruiten voor- en achteraan met comfortfunctie, de elektronisch regelbare buitenspiegels die tevens verwarmbaar zijn en de ruitenwissers met interval wistempo, horen tot de standaard uitrusting van de B2B-line.
 
Ontdek ook de trendline en comfortline versie !
 
Groetjes Van Rudy ré!

11:08 Gepost door Rudy r in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |