28-08-05

De nieuwe RS4

Passie ten dienste van techniek

Een dynamisch rijgedrag, vernieuwende ideeën, een opwindend silhouet en een uitrusting die niet onder hoeft te doen voor een berline uit het topsegment. De nieuwe RS4 van Audi is zowel een supersportberline als een exclusieve wagen voor dagelijks gebruik. Hij wordt gekenmerkt door talrijke technische vernieuwingen, die vaak afkomstig zijn uit de autosport.

Voor de RS4 koos quattro GmbH een compacte V8-motor met rechtstreekse benzine-inspuiting (de FSI-technologie). Met zijn 420 pk spurt deze sportberline van 0 tot 100 km/h in amper 4,8 seconden. Vanaf 250 km/h grijpt de elektronische snelheidsbegrenzer in alle zachtheid in. Om een dergelijk vermogen op de weg over te brengen, koos Audi vanzelfsprekend voor quattro permanente vierwielaandrijving.

Met zijn 30 mm verlaagd onderstel, 18-duimsvelgen, achterspoiler, verbrede wielkasten en drempels is de RS4 een karaktervolle berline. En dan heeft u het interieur nog niet eens gezien. De keuze voor de materialen - leder, aluminium, koolstofvezel - en de afwerkingskwaliteit wijzen op de liefde voor details.

De Audi RS4 is nu reeds bestelbaar. Begin alvast te watertanden.

11:47 Gepost door Rudy r | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.